perusohje 8-12 annosta


100 g margariinia
¾ dl maitoa
2 kananmunaa
1 ½ dl ruokokidesokeria tai taloussokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1½ rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Sulata margariini kattilassa ja lisää maito. Kuumenna seos kiehumispisteeseen, mutta älä keitä. Vatkaa munat ja sokeria kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos munavaahtoon vuorotellen maitoseoksen kanssa.

Annostele taikina muffinivuokiin ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa n. 12 minuuttia.

Kun muffinit ovat jäähtyneet voit tehdä tomusokerista ja vedestä kuorrutuksen muffareille. Koristeeksi tietysti nonparelleja!