Mangohyydyke
Ø 20 cm:n irtopohjavuokaan
Ø20 cm:n kokoinen vetopohja
3 liivatelehteä
250 g maitorahkaa
1½ dl vispikermaa
2 rkl sokeria
½ tl vanilliinisokeria
130 g valkoista suklaata
sitruunamehua
2 rkl kiehuvaa vettä
2 purkkia mangososetta
Liota liivatteita kylmässä vedessä n.5 minuuttia. Sulata valkoinen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Varo palamista ja vesihöyryn joutumista suklaan joukkoon!
Vatkaa kerma ja sokerit löysähköksi vaahdoksi. Notkenna rahka vatkaimella. Lisää rahkan joukkoon sula - hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Liuota liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, joka on maustettu sitruunanmehulla. Jäähdytä.
Yhdistä kermavaahto, rahka ja yksi purkki mangososetta, sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Lisää liivateseos ja sekoita vielä tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita aikaisemmin leikkaamasi vetopohja päälimmäiseksi. Anna hyytyä jääkaapissa tai pakastimessa.
3 liivatelehteä
250 g maitorahkaa
1½ dl vispikermaa
2 rkl sokeria
½ tl vanilliinisokeria
130 g valkoista suklaata
sitruunamehua
2 rkl kiehuvaa vettä
2 purkkia mangososetta
Liota liivatteita kylmässä vedessä n.5 minuuttia. Sulata valkoinen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Varo palamista ja vesihöyryn joutumista suklaan joukkoon!
Vatkaa kerma ja sokerit löysähköksi vaahdoksi. Notkenna rahka vatkaimella. Lisää rahkan joukkoon sula - hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Liuota liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, joka on maustettu sitruunanmehulla. Jäähdytä.
Yhdistä kermavaahto, rahka ja yksi purkki mangososetta, sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Lisää liivateseos ja sekoita vielä tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita aikaisemmin leikkaamasi vetopohja päälimmäiseksi. Anna hyytyä jääkaapissa tai pakastimessa.
Tältä näytti kakun pinta muotin irroittamisen jälkeen.
Ja tässä mangososeella täytetyt hiutaleet.
Hyvää oli! (:
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.