Lehdessä joku ihana muisti muistuttaa, että pitäisi alkaa kylvämään jos jotain kesäksi haluaa. Täytyi siis käydä kaupan kautta hakemassa vähän siemeniä ja multaa. Nuuka kun olen niin valitsin halvempia siemeniä, 0,90 € /pussi. Ei harmita niin kovasti jos kaikki eivät lähdekään. Ja multaa tuli otettua jopa kaksi säkillistä "kun halvalla sai". Olin jo viime viikolta säästänyt tyhjiä maitopurkkeja tähän tarkoitukseen. Teippasin maitopurkin avatun pään kiinni ja leikkasin sitten yhden pitkän sivun auki. Näin sain vähän enemmän "kasvimaata" tuleville taimille.

Kirsikkatomaatteja ja vähän erikoisempiakin; punaisia tomaatteja joissa on hiukan kellertäviä viiruja kyljessä. En ole ennen moisia edes nähnyt, mutta täytyi kokeilla kun löysin.
Punaista paprikaa. Ihan normaalia oli otettavam kun ei muita värejä ollut saatavilla.
Kuukausimansikoita
Kesäkukkia; mustasilmäsusannaa (oranssi & valkoinen) ja vähän samankaltaista, mutta sinistä. Kaikki köynnöksiä, kesällä pitäisi olla todella nättiä :)

Viimeiseksi vielä kelmu päälle, niin kosteus pysyy hyvänä. Ny täytyy vaan odotella niitä aurinkoisia päiviä, että ne saisivat vähän valoa..

Saa nähdä kuinka viherpeukalolle tällä kertaa käy :)