Pienen oleskelutilan kunnostusta ja ehostusta. Projekti on lähtenyt hyvin käyntiin; ylimääräiset tavarat on siirretty ja suurimmat pölyt ja liat on hävitetty. Seuraavana vuorossa olisi ikkunan teko. Joskus vuosia sitten ikkuna on laitettu umpeen, mutta nyt se avataan jälleen. Sopivan ikkunaruudun metsästys kesti hieman, mutta lopulta suhteellisen sopiva löytyi. Tänään on ollut sen puhdistusta ja se on saanut vähän uutta valkoista väriä pintaansa. Sillä aikaa kun ikkunankarmi kuivui, niin täytyi siirtyä toiseen kohteeseen. Tuvan toinen ikkuna oli hieman kärsinyt tuulesta ja tuiskuista, joten vanhat maalit saivat lähteä ja uutta vain tilalle. Maalit lähtivät todella kätevästi metalliharjalla ja raapalla. Pientä maalinhilettä on nyt joka paikassa, onneksi aurinkolasit vähän suojasivat silmiä.

________________________________________________________________________________________________________________

Nyt kun aloin kirjoittaa tätä niin vasta tajusin, että olisi ollut kiva ottaa tästä projektista ennen ja jälkeen kuvia.. :/ Muistin sen vain piirun verran liian myöhään. No ei voi mitään, täytyy nyt sitten vain ottaa niitä hyviä jälkeen kuvia.

________________________________________________________________________________________________________________

Pieniä ongelmia on tosiaan tullut vastaan jo tässä vaiheessa. Ikkunan kohtaan pitäis näyttää vähän moottorisahaa, mutta ulkopuolen lautaseinä on lyöty nauloilla kiinni entiseen ikkunaan. Homma niin sanotusti seisoo, ennenkuin ikkuna on kokonaan valmis tai muuten tuuli lennättää kaikki roskat pihalta vasta siivotulle lattialle. Myös se, että vapunaattona on taas lähdettävä Helsinkiin ja tupaprojekti voi jatkua vasta kymmenen päivän päästä.. Ei kyllä tekisi yhtään mieli lähteä kesken kaiken! :D Melkein viikon on jo flunssakin hankaloittanut puurtamista, mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa - vai miten se oli?