Tosiaan ajo-opettaja soitti eilen vielä tunnin jälkeen ja kysyi olisiko kiinnostusta ja aikaa lähteä ajamaan tänään kahdeksalta aamulla. Joku oli kai taas perunut. Tottakai lähdin. Toinen mahdollinen aika olisi ollut klo 11, mutta hiukan ajateltuani aikaisemmin ei olisi välttämättä niin paljon liikennettä. Taidan olla pieni hosuja, olin taas hallin pihalla 20 minuuttia etuajassa. Varusteet niskaan ja peilit kohdalleen. Kun toinen ajaja saapui niin lähdimme matkaan. Ajelimme jonkin aikaa samaa katua pitkin, koska kaksikaistaisuus ilman erottavaa viivaa oli kuulemma hieman hankala. Ensin ajoimme opettajan perässä ja sitten ns. itsenäisesti ohjeiden mukaan. Taas välilä vaihdoimme "liideria". Edelleen hankalaksi on osoittautunut kääntymisen jälkeen sijoittuminen aivan viivan viereen, meinaa mennä mutkat turhan pitkiksi. Liikennevalot sujuvat suhteellisen hyvin, olen nyt yrittänyt hidasajoa enenn valoja, mutta harvoin siitä olen päässyt suoraan jatkamaan matkaa. Kerran sain moottorin sammumaan valoihin, onneksi käynnistys on helppoa ja nopea liikkeellelähtö onnistui.

Ajotunti loppui kuin kesken, ihmettelin, että miten me ollaan jo menossa takaisin hallille. Se siitä, vaatteet pakuun ja kohti kotia.
Aloin nyt tässä miettimään, että miten pääsen käsittelykokeen läpi, kun en ole harjoitellut sitä kuin kerran ( ja niitäkin vain osan). Vielä puuttuu väistö, portit ja jarrutus. Luulen kyllä, että ne onnistuvat nyt paremmin kun on saanut kokeilla pyörää oikeissa liikennetilanteissa, mutta siltikin.. Ajotunneista puolet on nyt käyty ja ensi viikolle on jo luvattu kaksi ajokertaa :S IIK!

Olisi kyllä mahtavaa saada kortti ennen kesää! Sitten ei puutu enää kuin se pyörä ja ajovarusteet. Ja kyllä ne on hommattava, kauhistuttaa katsoa n. piikillä ajavia keillä ei ole kuin shortsit ja t-paita päällään. Haluan ainakin varmistua siitä, että jos kaadun, vältyn suuremmilta ruhjeilta sun muilta.

Nyt ei muuta kuinHYVÄÄ JUSSIA KAIKILLE BLOGGAAJILLE!