Hirveästi tekisi mieli lähtä kiertelemään ja hakemaan inspiraatiota kyseisistä liikkeistä. Ei nämä jalat vaan saa aikaiseksi kävelyttää tätä ahteria mihinkään. Ja turha ruveta nyt ajattelemaan, että täällä kirjoittelee joku yli-iso pullukka tanttajalka, joka ei jaksa tehdä mitään. EI! Se on väärä ajatus, itseasiassa asia täysin päinvatsoin (<-- ;P ). Eikä tuosta nyt pidä  saada sellaista kuvaa, että luulen olevani täydellinen ulkonäöltäni ja muutenkin. Voi niitä lukuisia vikoja! Nyt alkaa kyllä olemaan hieman sekavaa tekstiä.. Se ehkä vähän kertoo kuinka ajatus lentää tällä tsipulla :D Meinaan vaan sitä, että eihän sitä ikinä voi tietää minkälainen tyyppi netissä kirjoittelee, sanoo, että on upea ja mahtava ja sitten kun näkee kuvan niin on jotain ihan muuta.. Varokaa vaan niin namusetiä!

Tämä taas vähän lähti lapasesta. Niistä kirpputoreista oli siis kyse. Vanhat tavarat kuten hyllyt, lautaset, kannut, jonkin verran ehkä ruostuneet avaimet, haarukat tai veitset ovat jotain niin mahtavaa. Kun niistä vielä keksisi tehdä jotain sisustusjuttuja. Nyt on hyvä etsiä ja ideoida itse, koska kun sitten joskus löydän oman ihanan kämpän voin sinne sitten tuoda kaikki hyvät ideat näkyville.

Niin ja jos tämä teksti ei nyt ole mitenkään päin ymmärrettävää, niin osasyy on se, että yritin kuunnella samalla radiosta hyvää uutista/juttua.

Nimimerkillä tämä nainen ei kykene tekemään kahta asiaa kerralla :D