Hyi, yök ja ällöttäviä!

Ensimmäinen ajatus oli viedä hillot kellariin. Siellä ei ole tällä hetkellä mitään hyllyjä tms. joten vanhoista maitolaatikoista oli tarkoitus väsätä sellainen. No, ne eivät olleet puhtaita joten ne täytyi pestä. Ensimmäinen yritys oli painepesurilla; suutin oli irti, eikä löytynyt mistään, paineesta ei tietoakaan, toisesta hanasta oli otettu letku irti, joten siitäkään ei vettä kunnolla saanut. Lopulta vein laatikot sisälle ja pesin siellä, kaikki neljä pestyäni ( ja muutaman inhotusetanan jälkeen) huomasin, että yhteen oli vielä jäänyt etana. ;S Huuhtele nyt sitten kaikki uudestaan..

Nyt laatikot ovat kuivumassa ja etanat lattiakaivon ritilän päällä muiden roskien kanssa. En sormellanikaan kyllä koske niihin otuksiin. TOIVOTTAVASTI kaikki etanat nyt ovat hävinneet sieltä, koska en halua löytää myöhemmin hillopurkkien kyljistä mitään ylimääräistä limaa :/ Yak!


P.S. "Anopin" pihalta sain pussillisen tummia luumuja, mietin jos niistä saisi kasvatettua pikku pikku taimen. Eikö sen pitäisi kaiken järjen mukaan kasvaa ihan normaalisti niin kuin muidenkin siementen? :O