Heti kun avaa tietokoneen ja menee nettiin etusivuna on google. Yleensä Googlen logo on vastassa, mutta usein jonkun ns. merkkihenkilön keksimä tai tekemä asia (puoliakaan en ole niistä vielä tunnistanut), olympialaisten aikoihin logona oli joku peli, milloin jalkapalloa, milloin melontaa. Hauskaa. Ja tänään on Googlen perustamisen 14. vuosipäivä. Voi miten kiinnostavaa! Siitä asti kun Google on kerännyt tietoa kaikista netin käyttäjistä, joistain enemmän ja joistain vähemmän. Mikä onkaan parempaa kun iänikuinen stalkkaaminen? Eihän siinä, onhan Google todella hyvä hakukone, mutta silti aina kun sen logon näen niin tuntuu, että mitäköhän kaikkea ne minusta tietävät?

Se siitä sitten. Olotila tällä hetkellä: kylmä, nuhainen, kipeä. Kouluun menen silti, koska kuumetta ei kuitenkaan ole (ihan kun silloinkaan jäisin kotiin). Eilinen päivä oli yhtä häränpyllyä; opettaja sanoi, että asiakas on tilannut 6 kpl erilaisia hyydykekakkuja - onneksi suurin osa niistä oli tehty muuten valmiiksi paitsi koristella ne vielä pitäisi. Siis info minulle oli se, että ne ovat menossa huomiseksi. Jonkin aikaa sitten olin saanut hyydykkeen pakastimeen jähmettymään ja kuinkas ollakkaan opettaja huutaa, että nyt  täytyisi tehdä ne kakut valmiiksi, asiakas hakee ne 45 minuutin päästä. Selvä! Kuuteen kakkuun kiille ( erivärinen melkein joka kakkuun), koristeet, jotka onneksi olivat jo valmiina ja pakkaus. Yllättäen viimeiseksi tehty kakku ei ollut ihan kokonaan jähmettynyt, joten se ei ollut ihan sellainen kuin muut. Kauhealla kiireellä sitten alakerran myymälään kärryillä viemään kakkuja. Asiakas oli siellä odottanut, juonut kahvia rauhassa. Sitten se hauskin osuus: tilaajan piti viedä kakut yksitellen autoon, koska ne olivat niin suuria, etteivät mahtuneet kuljetuslaatikoihin -.-' Hienoa!

P.S. Tiedoksi niille ketkä eivät ole ikinä olleet leipomossa töissä. Hyydykekakut tehdään valmisjauheista, lisää vain vesi -tekniikalla. Ja voin ainakin omalta osaltani sanoa, että lopputulos, nimittäin maku ei todellakaan ole yhtä hyvä kun itsetehty hyydyke. Maku on todella esanssinen ja muutenkin ällöteollisen makuinen. Kierrän kyllä kahvipöydässä valmiskakut tätä nykyä hyvin kaukaa.