Jääkaappi ja pari muuta kaappia on vaihtanut paikkaa keittiössämme, ja on muuten hieno nyt! Näyttää paljon avarammalta ja vähän kun heitetään turhaa tavaraa pois ja vaihdetaan tavaroiden säilytyspaikkoja niin aina vaan parempi.

Sain juuri jynssättyä mikroaaltouunin puhtaaksi. ..very happy face now :) Päivän tiskit kun vielä tiskaisi niin pöytäpinnat olisivat sellaiset kuin haluan (;

Koulussa tuli tehtyä Cupcake eli tässä kohtaa sitruunapullia. Kuulostaa pahalta ja ikävältä, mutta oli hyvää! Huomenna vielä saavat kuorrutuksen pintaan ja koristeita. Koitan laittaa ohjeen tännekin piakkoin - kuvien kera tietysti.

Mitähän vielä oli.. NIIN! tämä naisenalku ei kyllä todellakaan osaa peruuttaa, edes hirveän suureen parkkiruutuun. Auto jäi ihan vinoon :/ Oioin ja oioin, mutta lopulta auto jäi vain siihen. Sain sen sentäs pois ajokaistalta, mikä on ainoastaan positiivista :)

P.S. Jos vain on paljon tilaa ja usein painavia tavaroita/kaappeja siirrettävänä niin voin suositella nokkakärrejä - on muuten hemmetin kätevät! Jääkaappia on tohtinut yksikseni sen kanssa renata, ties vaikka olisin jäänyt sen alle. Mutta sitä astetta pienempi kaapisto kyllä nousi hyvin ja kulki eteenpän suotuisasti.

Mmm.. haluun suklaa C: