Kaapissa lymysi paketti tortillapohjia, joten päätin sitten pyöräyttää vielä illalla muutaman pizzan. Täytteiksi maustettu ketsuppi, kinkkua, meetvurstia, ananasta, tomaattia, pizzamaustetta, paprikaa ja juustoa. Pizzapalat odottavat tuossa vieressä, että vähän jäähtyisivät, jotta voisin ne ahmaista.

Hiukan teki kyllä mieli hakea kaikki pizzat omaan talteen, mutta en sitten viitsinyt kun siitä olisi kuitenkin sanomista tullut. Tämä johtui siis siitä, että rupesi vain ärsyttämään parin paikalla olleen ihmisen puheet, niin ajattelin antaa samalla mitalla takaisin. Ehkä se on vaan mun luonne (vika).

Kuvia en näistä pizzoista nyt ottanut, otan sitten seuraavalla kerralla tai sitten aamulla jos niitä on vielä jäljellä. Tällä hetkellä olen vain liian ärsyyntynyt ottamaan kameraa. Ties mitä sille kävisi jos hermostuisin. *Hengittää syvään*

Noh, ehkä se tästä. Olen koittanut tästä "tunteesta" päästä pikkuhiljaa eroon, mutta ei siihen tarvita kuin yksi lause - yksi sana niin jo alkaa keittämään. Joskus hellitän kyllä yhtä nopeasti kuin olen kiihtynytkin, mutta joskus ei se ajankaan kanssa toimi. Yksi esimerkki tällaisesta: en puhunut erään ihmisen kanssa ainakaan puoleen vuoteen kunnolla, ja pari vuotta oli muutenkin olleet todella viileät välit. Vaikka ko. henkilö asui saman katon alla.


Siitäpähän tiedätte :) Nyt syömään sitä pizzaa -->