Perunan nosto oli siis tänään. Onneksi ei enää tänä vuonna ollut niin hirveästi perunarivejä kaivettaviksi, neljän ihmisen voimin sujui ihan hyvin. Sää oli mitä mainioin, mitä nyt ajoittaiset tuulenpuuskat olisivat lennättäneet jopa peruukin päästä pois :P Kun perunat sitten olivat nätisti koreissa niin makkaraa vain paistumaan. Juustokabanossi on muuten älyttömän hyvää A-luokkaa ;) (if you know what I mean), se juusto on vaan sairaan kuumaa ja kun puraisee makkaran päästä niin sisältö vaan turskahtaa pitkin poikin. So nice so nice.

Niin tosiaan se toinen mainitsemisen arvoinen asia. Tänään tuli palautettua sen kansainvälisen vaihdon hakemus, niin kuin se piti opettajan mielestä ilmaista. Itse sanoin sitä vaan lapuksi ( you stupid *hit herself in the head*). Ilmeisesti meitä ei nyt haekaan kuin kaksi - ja niitä paikkoja on vain kahdelle.. En sitten tiedä, että pääseekö automaattisesti siis kumpikin vai mitenkä. Oma kirjoitukseni kyllä oli vähän niin ja näin, kirjoitin muun muassa, että ulkomailla opiskelu auttaisi minua olemaan hieman vähemmän ujo ja haluaisin nähdä, että pärjäänkö omillani (vai eksynkö jo lentokentälle..). *yawn* pitäis kai käydä jo nukkumaan..


Se tunne kun olisi vaan niin paljon asiaa, mutta silmät luppaa kiinni ja pää osuu kohta näppäimistöön..Nyt tämä kilinkoli käy nukkumaan. Toivottavasti en nää painajaisia, koska turvallisuudentunne on toisella puolella suomea mökkeilemässä.

Ciao, and good  night!!