Kiva oli käydä tänään kaupassa kun ei ollut mitään tietoa, että onko tilillä rahaa ja kuinka paljon kärryssä oikeasti onkaan tavaraa. Onnekseni takapaksissa oli vielä hirveä kasa palautuspulloja, joista sain suht paljon rahaa ( tai rahalle vastinetta ). Kiertelin kaupassa etsien jotain pirun kaakaojauhetta, kävin leivontaosaston ja jauho-osaston kaksi kertaa läpi, mutta ei missään. Sitten tajusin, että nehän on siellä kaakohyllyllä missä löytyy teet ja muut sellaiset. Eikun kärry ympäri ja kaupan toiseen päähän.

Hirveä kasa ns. heräteostoksia; "Ei totakaan vissiin ollu. No jos leivon niin otan varuiksi tota ja tota ja sitten vielä noi." Alle 100 euron ostokset kyllä jäivät (onneksi), ja yhden Pirkan kestokassin sain aivan täpötäyteen ahdettua. Sitä olikin sitten kiva renata autoon ja kotona autosta sisälle -.-'

Juuh.. Veljen tyttöystävä oli tehnyt (taas) pullaa ja suklaamuffinsseja oli vielä pari jäljellä, joten en sitten tänäänkään viitsinyt alkaa leipomaan lisää. MUTTA kaikki tarvikkeet on ostettu porkkanakakkua varten, joten ehkä sitten huomenna lisää leipomuskuvia ja ohjeita.

P.S. Vaikka sanotaan, että makuuhuoneessa tulisi olla mahdollisimman viileää, mutta kyllä tää +18 asteen lämpötila alkaa olla jo hiukan liian kylmä :S Pakko pistää tulta uuniin, jos vaikka varpaat edes lämpenisi.