Tätä pohjaa kannattaa tehdä ainakin kaksi annosta jos meinaa 22 cm:n saada kunnon reunat.

Pohja:
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2½ dl vehnäjauhoja
1½ tl kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
½ tl vanilliinisokeria

Täyte:
400 g persikanpuolikkaita tai valmista persikkasosetta
500 g maustamatonta maitorahkaa
½ dl juoksevaa margariinia (=50 g)
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
2 rkl maissitärkkelystä
4 munaa

Voitele ja korppujauhota 22-24 cm:n irtopohjavuoka. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.

Valuta persikoita mehu pois ja soseuta sauvasekoittimella. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä pohjan päälle.

Paista 175 °C 50-60 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa mielellään seuraavaan päivään. Irrota kakku varovasti.