Tähän tuli kokeiltua vähän erilaisia juttuja, esimerkiksi "kasasin" tämän ns. väärinpäin eli täyte tuli ensin ja pohja viimeisenä. Lisäksi ajattelin testata opettajalta saatua ideaa (joka ilmeisesti oli sen kuullut joltain leipurilta?), jossa liivatteesta tehdään muotti jonka saa sitten jäämään kakun pintaan, siitä on kuva tuossa myöhemmin. Kun tuokaan ei vielä riittänyt, koitin tehdä itse vetopohjan - leipomoissahan niitä saa valmiina, mutta halusin kokeilla millaisen siitä saa kotikonstein. Ihan ok siitä tuli, olisi voinut olla ehkä hieman paksumpi, mutta ensi kerralla sitten. 
 
Mangohyydyke
Ø 20 cm:n irtopohjavuokaan
 
Ø20 cm:n kokoinen vetopohja

3 liivatelehteä
250 g maitorahkaa
1½ dl vispikermaa
2 rkl sokeria
½ tl vanilliinisokeria
130 g valkoista suklaata
sitruunamehua
2 rkl kiehuvaa vettä
2 purkkia mangososetta

Liota liivatteita kylmässä vedessä n.5 minuuttia. Sulata valkoinen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Varo palamista ja vesihöyryn joutumista suklaan joukkoon!

Vatkaa kerma ja sokerit löysähköksi vaahdoksi. Notkenna rahka vatkaimella. Lisää rahkan joukkoon sula - hieman jäähtynyt valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Liuota liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, joka on maustettu sitruunanmehulla. Jäähdytä. 

Yhdistä kermavaahto, rahka ja yksi purkki mangososetta, sekoita tasaiseksi. Tarkista maku. Lisää liivateseos ja sekoita vielä tasaiseksi. Kaada täyte vuokaan ja laita aikaisemmin leikkaamasi vetopohja päälimmäiseksi. Anna hyytyä jääkaapissa tai pakastimessa.

 
 
Tältä näytti kakun pinta muotin irroittamisen jälkeen.

 
Ja tässä mangososeella täytetyt hiutaleet.

 
Hyvää oli! (: