Päätin taas kokeilla tätä blogin kirjoitusta. Jotenkin tuntuu ettei tästä tälläkään kertaa tule mitään. Olisi NIIN paljon sanottavaa ja kirjoitettavaa, mutta jotenkin se ei vaan tunnu omalta. On kokeiltu sisustusblogia, leipomisblogia, päiväkirjablogia.. Ja kiitos uudistuneen Googlen, niin poistin kaikki kirjoitukseni, jottei ko. yritys kalastele tietojani yhtään enempää. Onneksi en ollut ehtinyt vielä poistaa vuodatus.net:in tunnusta, joten blogiin kirjoitus pystyi alkamaan taas ripeästi.

Tarkalleen ottaen en ole varma mitä tulen (ehkä) tässä blogissani kertomaan/kirjoittamaan. Jos ja kun saan tehtyä jotain hyvää ja hienoa leivonnaisia yms. pyrin laittamaan tännekin ohjetta. Myös askartelu ja pieni pintaremontti on mieleen. Kun aina vaan ehtisi ottaa niitä kuviakin.. :) Harva se päivä tulee jotakin hullunkurisia ideoita ja aatoksia, mutta toteuttamisen kannalta on hiukan heikkoa. Nopea kyllästyminen, ärsyyntyminen tai kiire ovat useimmin toteutuksen tiellä.

Jos vain saisin tänne kaikkialta ja kaikesta kuvia. Olisihan se kiva muisto sitten joskus tulevaisuudessa, saisi kaikki matkakuvat vaikka tänne ja muutkin (jos vain halukkaita) saisivat seurata/lukea millaista on missäkin ollut. HUOM! Tällä hetkellä on vain vähän hiljaista matkustelussa, koska rahatilanne näyttää päivä päivältä huonommalta.. Missä niitä töitä on silloin kun niitä eniten tarvitsisi??

Täytyy kai käydä tulta kohentamassa, ei mene kaikki lämmöt ihan harakoille.

 CIAO!