Pitkästä aikaa päätin lähteä ihan polkupyörällä pyöräilemään. Sain ketjut rasvattua ja laitettua ilmaa renkaisiin, vesipullo laukkuun ja kuulokkeet korville ja matkaan. Koska en pitkään aikaan ole pyöräillyt en pitänyt mitään hurjaa vauhtia yllä, kaikki mäet kyllä poljin takapuoli satulassa. Matkan ensimmäinen pysäkki oli 10 km:n jälkeen. Kävin tutun työpaikalla kysymässä kuulumisia ja hakemassa samalla kylmää juotavaa. Piipahdin samalla kirpputorilla, jonka jälkeen suuntasin vihreille kukkuloille. Poljin huipulle asti ja hetken huilattuani lähdin takaisin kotiin. Tulomatkalla oli pysähdyttävä syömään jäätelöä, kun oli niin lämmin ja aurinkoinen ilma.

Seuraavaksi vähän venyttelyä, ettei joka paikka huomenna huutaisi kivusta ja särystä. Löysin varastosta vanhan hyppynarun, jossa on digitaalinen laskuri sun muuta hienouksia. Ei tarvinnut montaa minuuttia hyppiä kun se alkoi tuntumaan jaloissa, sitten pieni tauko ja taas. Tuntui mahtavalta! Koitin myös treenata pohkeita seisomalla vain varpaiden varassa rappusien reunalla ja nostamalla itseäni ilmaan ja takaisin. Tasapainon löydyttä homma kävi vähän helpommaksi :)

Pitäisi ottaa tavaksi pyöräillä viikoittain, ja narulla hyppely on myös hyvä (varsinkin minulle, koska polvet eivät ole missään parhaassa mahdollisessa kunnossa). Voi kun joku vielä ehtisi tulla pelaamaan biitsiä rannalle!

NIIN, tosiaan 10 km ja aikaa meni n.40 minuuttia. Sama tulos kuin viime vuonna. Tällä kertaa en kyllä polkenut hiki hatussa. Olisiko mahdollista, että kunto olisi parantunut viime vuodesta?