Aamusta asti jännitti ihan hirveästi, kertasin paperilla vielä käsittelytehtävät ennen kuin lähdin tallille. Taas hieman aikaisin, sydän hakkasi tuhatta ja sataa odotellessa. Toinen oppilas ja opettaja saapuivat vihdoin, autosta varusteet päälle ja myssy päähän. Sillä aikaa opettaja yritti saada minun pyörääni käyntiin, mutta ei onnistunut. Satula irti ja akun piuhat vain esiin ja lisää virtaa. Kone kyllä käynnistyi, mutta takkuili joten en voinut ajaa sillä. Sain siis toisen moottoripyörän alle. Pari sataa metriä harjoittelua ja ajoon. Ajoimme tutulle parkkipaikalle harjoittelemaan käsittelykoetta varten. Pujottelu sujui uudella pyörällä paljon paremmin kuin aikaisemmin ajamallani. Tuntui, että saimme juuri kaikki osa-alueet käytyä läpi, kun täytyi jo lähteä katsastusasemalle.

Ajokoe lähti liikkeelle siitä, että talutin pyörän hidasajoradan alkuun ja ajoin siitä (oliko se nyt 20 m) hidasajoa.
Sitten vuorossa  oli pujottelu, joka sujui tuolla pyörällä oikein hyvin.
Kolmantena hätäjarrutus, jonka tein kaksi kertaa, koska ensimmäinen meni vähän pitkäksi :P
Portit, väistö ja pysähtyminen ja välitön liikkeellelähtö sujuivat hyvin. Kun ajoin takaisin lähtöpaikkaan, korviin kuului vain, että läpi meni :D Olin ihan onnessani! Loppu olisi kuin leikkiä, kun tästä jo selvittiin.

Kun olin tarkistanut etu- ja takajarrun ja valot lähdimme ajamaan koetta. 25 minuuttia ajoa erilaisilla teillä. Kokonaisuudessaan se meni hyvin.

Takaisin katsastusaseman pihalle ja lappu kouraan ja onnittelut.

Tällä hetkellä minulla täytyy olla B-ajokortti mukana sekä pieni vihertävä paperilappu (mikä toimii A-korttina) seuraavat 2,5-3 viikkoa, jonka jälkeen saan haettua virallisen ajokortin katsastusasemalta.WUHUU!!! Nyt pitäisi ostaa vielä se pyörä ja ajovarusteita vähän :) sitten maantiet kutsuvat!