Juuh.. ei ärsytä yhtään. Sain kirjoitettua ihan hitosti tekstiä ja *puff* kone sammuu ja rupeaa päivittämään itteään. Nice -.-' *huokaus*

Eihän siinä sitten mitään, tehdään tsiitä edellisestä sitten tiivistelmä: eli torstaista asti oli reidet kipeät -> kävelin kuin vammainen pingviini kolme päivää, nyt jalat kunnossa ja illalla olisi tarkoitus mennä rääkkäämään niitä uudestaan harkkoihin. Flunssa mukana vieläkin, kurkku kipeä, nuha ei lähde niin millään. Mietin jo, jos jättäisin harkat väliin. Haluaisin hirveästi tehdä jotakin superhyvää ja makean suklaista, mutta en halua siihen ryhtyä, koska täällä majailee eräs syöppö joka aina syö kaiken mitä teen. Vaikka kyseisellä syöpöllä on oma pikku asuntonsa, hänen on silti oltava täällä joka pirun päivä aamusta iltaan ( ei ainakaan huomaan, että rupean ärsyyntymään siitä). Noh, eihän siinä sitten tietty mitään, aivan sama.. ei kohta enää jaksa kiinnostaa.

Mitäs vielä.. täytyisi suunnitella jouluinen iso piparkakku koristeineen ja teksteineen. En halua mitään perinteistä sydänpiparia missä lukee hyvää joulua ja on reunat koristeltu. Suunnitteilla olisi poro + reki johon kirjoittaisin sen hyvää joulua. Olisi vähän enemmän koristeltavaa. Toteutus onnistuu päässä, mutta useinmiten kädet tärisevät niin upeasti tarkkaa työtä tehdessä, ettei tasaisia viivoja ole varmasti siinä työssä sitten ollenkaan.

Ja nyt on kyllä niin hirveä nälkä, että on pakko mennä syömäänn jotain.

Sanoinko jo, että tänään on vapaapäivä? ;P