Olin lähdössä koulun parkkipaikalta peruuttamalla pois. Autoni on normaali henkilöauto, joka yllättäen ei pysty kääntymään 10 cm:n tilassa. Noh, katsoin ettei oikealta puolelta tullut ketään ja lähdin peruuttamaan, muutama sekunti myöhemmin takaantani kuuluu *TÖÖÖT* ja pieni punainen auto menee ohitseni. Lähden ajamaan samaan suuntaan kun punainen auto; kun pääsen auton perään kuljettaja kääntyy ympäri ja heiluttaa raivokkaasti keskisormeaan penkkien välistä - tukkakin heiluu puolelta toiselle. Ilmeisesti hän oli hyvin vihainen. Eikä siinä vielä kaikki. Ajan pitkän matkaa hänen perässään ja aina kun molemmat pysähdyimme esim. liikennevaloihin, kuljettaja kääntyy taaksepäin ja rupeaa heristämään sormeaan pontevasti. Hyvin hyvin vihaisen oloisesti. Jatkoin matkaani tavalliseen tapaan ja ajoin punaisen auton ohitse ja hän jäi sitten liikennevaloihin.

Tässä nyt mietin, että oliko se minun vikani jos olin jo lähtenyt peruuttamaan ja sitten vasta tämä toinen auto koittaa päästä samasta ahtaasta välistä ohitseni? Ymmärrän sen, että jos olisin ollut vasta aikomassa peruuttamaan, mutta kesken kaiken.. En tiedä miten toinen autoilija sitten tämän tilanteen näki, mutta tämä on minun mielipiteeni.

Ehkä huomenna tuulilasissa on pieni viesti tai lehden yleisönosastolla haukutaan "äkkipikaisia" opiskelijanretkuja jotka haluavat kotiin. En tiedä.