Pohja
4 dl piimää
1½-2 dl sokeria
1 dl öljyä
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
n. 5 dl vehnäjauhoja

Sekoita keskenään piimä, sokeri ja öljy. Lisää jauhot. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle.

Päälle
omenalohkoja
fariinisokeria
kanelia
hieman vettä

Kuumenna seosta kattilassa niin kauan, että lohkoista tulee suht pehmeitä ( ei haittaa jos osasta tulee hakkelusta). Ota kattilasta liemi talteen ja lado omanalohkot taikinapohjan päälle tasaisesti. Lusikoi lientä hieman päälle.

Paista 225 asteessa (kiertoilma 200 astetta) 15-20 minuuttia. Valele piirakkaa välillä liemellä. Voit säästää lientä myös valmiin piirakan päälle.

Sitten vain vaniljakastiketta päälle ja voilá!