Viimein sain hillot vietyä kellariin, saas nähdä käykö niille kuinkaan. Kuinkahan kauan tuollaisen omatekoisen hillon tulisi säilyä, vuoden - pari?

Viimeinen Leijonansydän tilaus on nyt takana. Viimeiset sämpylät ja leivokset tehtynä. Oli kyllä välillä hieman tuskanhiki kun yritti saada leivokset pysymään kasassa, mutta onnistuimme silti. Toivottavasti leffaväki tykkää!

Kotiinpäästyäni väsymys alkoi ottaa vallan, kello ei ollut kun vasta ehkä kaksi, mutta olo ei ollut mitä mainioin. Joten rennommat vaatteet päälle (aikaisemmin oli ollut valokuvaus, joten oli niin tiukat farkut, että huh huh) ja päiväpeiton alle lepäilemään. Herätyksen laitoin ja siihen heräsin, mutta päätin vielä vähän aikaa nukkua, koska väsymys vaan jatkui. Lopulta kolme tuntia nukuttuani nousin ylös ja menin syömään. Olo oli juuri sellainen mitä voi olettaa jos muumiot heräisivät eloon..

Joten kurkku kipeä, selkälihakset kipeänä ja ääni maassa - unohtamatta hirveää nuhaa joka koko ajan kiusaa, menin harkkoihin sitten troppien avulla. Kepillä heilumista siellä, reidet ovat tälläkin hetkellä sairaan kipeät, saa nähdä miltä tuntuu huomenna - en malta odottaa!

Ei jaksa edes raahautua suihkuun, olo on sairas, käperryn vaa peiton alle.

Good night!