Bridezilla! Kyseessä on siis tv-sarja joka pyörii LIV:illä. Todella agressiivisia morsiammia (en tiedä miten se tulis kirjoittaa) Siis en nyt oikein ymmärrä, toinen raivoaa miehelleen kun ei se huomannu tulla auttamaan sitä pääsemään irti aidasta KOSKA mies oli vahingossa unohtanut avaimet sisälle. Ei ehkä näin kirjoitettuna näytä tai kuulosta pahalta mutta jos kukaan edes vahingossa katsoi sitä puol kasin aikaan, tietää, että nuo naiset on ihan sekaisin :O Onko tuollaisia ihmisiä oikeesti olemassa? Anteeksi nyt teille ketkä hirveesti arvostatte avioliittoa, mutta mä en näe (ainakaan tällä hetkellä) siinä oikein mitään ideaa. 1) kuluu hirveästi rahaa 2) raastaa hermoja 3) kun jostain syystä tuleekin se ero, toinen vie puolet

Okei, en edes kirjoita enempää, tää lähtee kohta käsistä. Pakko vissiin hakea lisää mansikoita ja pistää sitten pää tyynyyn.


Mutta kannattaa silloin tällöin tsekata toi sarja, jos vaikka näkee itsessä samoja piirteitä vielä on aikaa koittaa korjata ne - vaikka sitten tulevaisuuden varalle ;)

Ciao!