Kyseessä siis elokuva, joka joku päivä tällä viikolla tuli. Aloin jo sitä katsomaan, mutta jäi kesken kun ei aamulla viitsi kauan sängyssä maata. En tiedä onko teistä kukaan sitä nähnyt tai katsonut, mutta mielestäni se on kyllä todella hyvä leffa, ehkä hieman surullinen, mutta hyvä. Päähenkilön aviomies kuolee aivokasvaimeen. Hautajaisten jälkeen n. 1 kk myöhemmin päähenkilö täyttää 30 vuotta ja saa mieheltään onnittelukakun, jonka mukana tulee ääninauha. Siitä kuuluu ohjeet joiden mukaan ph: n on toimittava. Salaperäistä, romanttista, kauhistuttavaa.. Välillä ei tiedä pitäisikö nauraa itkeä vai ihmetellä.

Toivottavasti saan leffan katsottua tänään loppuun - yksin. Parempi puolisko ei kuitenkaan tykkää katsella tuollaisia romanttisia hömppäleffoja :)

Tänään täytyy ehkä mennä muuttoavuksi, veljen tyttöystävä muuttaa omaan kämppään ja sinne kai pitäisi mennä auttelemaan. Siivottu siellä vissiin on ja joitakin tavaroita on jo kannettu, vähän on tiedot vähissä kun kukaan ei puhu tai kerro mitään! Kuinka ärsyttävää.. *Hengittää sisään ja ulos - rauhallisesti* No niin, ehkä tämä tästä. Yritän olla aukomatta päätäni ja sanomatta omaa mielipidettäni. Keskustella järkevästi.

Let see how I can managed it

ciao!